telefon:
06-20/476-06-93

FOGLALKOZÁS

Minden nálunk elhelyezett kutyát naponta köteléképítési- és szocializációs foglalkozásban részesítünk. Ennek célja, hogy segítsük a kutyák saját- és emberi közösségekben való együttélésük sikerességét.

 


 

KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK:

Engedelmes gyakorló

Lehetőség van igény szerint kondicionált képzések elvégzésekre is. Ennek keretében cselekvési formákra lehet a kutyát tanítani, illetve a már meglévőket megerősíteni lehet. (pl.: ültetés, fektetés, helyben maradás, behívás)

 

Dominancia kezelése

Amennyiben kutyája túlzottan magabiztos, domináns karakterű, ezért nem kívánt viselkedést mutat (pl.: felugrál, pórázon húz, nem lehet behívni, szófogadatlan, hisztis, makacs, ...), ennek kezelését is igényelheti a bentlakás ideje alatt.


Figyelem: felszínre került, aktív agressziót NEM kezelünk!

 

 

 

 

Csoportos kurzusok

Nagy figyelmet szentelünk arra, hogy a Gazdik is elsajátíthassák a kutyák ösztönös igényeinek megfelelő gondoskodás lényeges elemeit. Ehhez nyújtanak segítséget -csoportos képzés keretében- a pécsi kutyaiskolánkban szervezett kurzusaink.

 

 

Opcionálisan választhat a kiegészítő lehetőségek közül!

Kínálatunk

Elhelyezés

KINTI kennelek, BENTI szobáK

A kutyák elhelyezését igény szerint oldjuk meg. Lehet kérni külső kennelekben, illetve lehet kérni házon belüli szobákban való elhelyezést. Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, egymástól elkülönítve.
/kivéve egyedi kérésre, több saját kutya elhelyezése esetén/.

Mozgatás

séta, futatás, úszás, DOGPARK JÁTÉK

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként napi kétszer udvari mozgásra van lehetőség. Kiegészítésként számos opció közül lehet választani. Saját DOGPARK-unk kifejezetten a kutyák számára létrehozott eb "játszótér". Hely, ahol mozgatni, futtatni, játszani, képezni lehet a kutyákat.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben foglalkozásban részesítjük. A panziós bentlakásunk alapvető célja tudatos és szakszerű ebnevelési, kutyaképzési szolgáltatás nyújtása! Alapszolgáltatásként szocializációs- és kötelépképítési foglalkozásokat biztosítunk, de lehet kérni egyéb képzési opciókat is.