telefon:
06-20/476-06-93

elhelyezés

 

A kutyák a számukra kialakított helyen, egymástól elkülönítve kerülnek elhelyezésre. Külön kérésre lehetőség van több saját kutya együttes elhelyezésére is, amennyiben a kutyusok otthon ehhez szocializálódtak és igénylik egymás társaságát.

 

 

 

Benti szoba

 

A kutya számára választható a házon belüli szobában történő elhelyezés, amit csak olyan kutyusoknak tudunk ajánlani, akik a lakásban tartáshoz szoktak. Rendelkeznek szobatisztasággal és igénylik a benti hőmérsékletet. A padló minden szobában kerámia lapokkal van lefedve és naponta fertőtleníésre kerül.

 

 

 

 

Kinti kennel

A kutya számára választható a kinti kennelben történő elhelyezés is, amit csak olyan kutyusokat tudunk ajánlani, akik a kinti tartáshoz szoktak. Lehetőség szerint ajánlott a szobatisztaság és elviselik a kinti hőmérsékletet.

Elhelyezés a Bomstal cég által gyártott horganyzott profilú kutya kennelekben történik.

A kennel fedett, duplán zárt, szélmentes helyen, átharapástól gátolt megoldással lett kialakítva.

Minden kennelben egyedi vízelvezető van kialakítva.

 

 

 

Figyelem !

 

Szobatisztaság teljes hiánya esetén napi 290.-Ft takarítási pótdíjat számítunk fel!

 

Folyamatos, 24 órás személyes felügyelet nem biztosítunk!

Kínálatunk

Elhelyezés

KINTI kennelek, BENTI szobáK

A kutyák elhelyezését igény szerint oldjuk meg. Lehet kérni külső kennelekben, illetve lehet kérni házon belüli szobákban való elhelyezést. Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, egymástól elkülönítve.
/kivéve egyedi kérésre, több saját kutya elhelyezése esetén/.

Mozgatás

séta, futatás, úszás, DOGPARK JÁTÉK

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként napi kétszer udvari mozgásra van lehetőség. Kiegészítésként számos opció közül lehet választani. Saját DOGPARK-unk kifejezetten a kutyák számára létrehozott eb "játszótér". Hely, ahol mozgatni, futtatni, játszani, képezni lehet a kutyákat.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben foglalkozásban részesítjük. A panziós bentlakásunk alapvető célja tudatos és szakszerű ebnevelési, kutyaképzési szolgáltatás nyújtása! Alapszolgáltatásként szocializációs- és kötelépképítési foglalkozásokat biztosítunk, de lehet kérni egyéb képzési opciókat is.